Se Spider-Man: No Way Home (2021) Sub svensk
Se Film Spider-Man: No Way Home (2021) svensk Sub, Ladda ner Film Cinema svensk Sub
 
Tom Holland kallade Marvel's Spider-Man: No Way Home för den svåraste filmen att göra. Holland har spelat Peter Parker, alias Spider-Man, för MCU sedan 2016, då han gjorde sin lysande debut i Captain America: Civil War. Sedan dess har han medverkat i två solofilmer och två Avengers-filmer, och med Spider-Man: No Way Home kommer han att fullfölja trilogin. Efter det löpte hans kontrakt ut, även om Holland sa att han skulle älska att fortsätta spela Spider-Man så länge som Marvel ville att han skulle.
 

Filmning på Spider-Man: No Way Home har pågått sedan slutet av förra året, och alla tecken pekar på att det är en av de största filmerna som MCU någonsin har producerat. Även om man undviker rykten om att han skulle dyka in i multiversum och spela med skådespelare från tidigare Spider-Man-filmer, har Holland konsekvent trappat upp projektet. Han kallade Spider-Man: No Way Home för den mest ambitiösa fristående superhjältefilmen och avslöjade att den innehåller de mest minnesvärda seriekampscener han någonsin varit med om. Om du tänker på honom i Avengers: Endgame är det här några ganska stora komplimanger.

Ladda ner filmen Spider-Man: No Way Home (2021) SE

 

Holland fortsatte att prisa den imponerande omfattningen av Spider-Man: No Way Home när den dök upp i Skip or Watch-podden. På frågan om vad han arbetade med, bekräftade Holland att han fortfarande var mitt uppe i Spider-Man. "Jag gillade verkligen att göra det", sa han. Han kunde naturligtvis inte dela med sig av mycket annat, men han tillade: "Det har varit så svårt, det måste ha varit det svåraste vi någonsin har gjort." Det är den sjätte holländska MCU-filmen totalt, och det är tydligt att den rustar upp för att bli den största.

 

MCU har visat flera stora solofilmer tidigare, med Civil War som kanske kom att tänka på först (vissa fans har till och med utropat att det är The Avengers 2.5). De tidigare Spider-Man-franchisefilmerna har dock bara haft något mindre omfattning, särskilt när det gäller gymnasiet. Spider-Man: No Way Home inspirerar kval som det tuffaste och mest ambitiösa kvalet som säger mycket.(IMDB)